În era muncii hibride – SecurID macOS Authenticator este necesar!

În prezent, identitatea a devenit un nou parametru de securitate. Digitalizarea a schimbat modul de lucru, iar o strategie de încredere zero este crucială pentru securitate.

Companiile se grăbesc pentru a-și migra infrastructura on-premise și cea veche în cloud. Schimbare s-a accelerată în ultimii ani, pentru accesarea resurselor de oriunde și oricând.

În același timp, organizațiile trebuie să fie precaute și să găsească modalități simple, dar durabile, pentru acces în mediul hibrid. Creșterea securității de conectare cu MFA este primul pas în acest proces, având în vedere creșterea atacurilor cibernetice din cauza credențialelor compromise.
Astfel, securitatea ridică multe întrebări: Cum putem echilibra accesul securizat și productivitatea continuă pentru utilizatori? Putem adapta experiența MFA în funcție de sensibilitatea aplicației? Care este cea mai bună modalitate de a facilita o experiență digitală simplă pentru utilizatorii finali, fără a crește cheltuielile IT?

Inovația constantă a SecurID permite echilibrarea securității și simplității pentru a răspunde la aceste întrebări și a crea o strategie care să se potrivească perfect organizației.

Portofoliul de autentificatori SecurID a fost creat pentru a oferi flexibilitatea necesară, în timp ce organizația are nevoie de mai multă siguranță în migrarea către cloud. SecurID Authenticator 5.0 extinde experiența iOS pentru utilizatorii macOS pentru a accepta atât experiența clasică SecurID Software Token, cât și autentificarea multifactorială bazată pe cloud. Indiferent dacă infrastructura este on-premise, cloud sau hibridă, aplicația se potrivește oricărei metode de implementare.

SecurID Authenticator 5.0:

Implementare flexibilă, experiență flexibilă
SecurID sprijină organizația în migrarea în cloud – indiferent dacă sistemele de afaceri sunt complet on-prem sau dacă este nevoie de o rapidă adoptare a cloud, SecurID este flexibil. SecurID Authenticator 5.0 acceptă MFA bazat pe cloud, permițând utilizatorilor macOS să aleagă dintr-o serie de opțiuni de autentificare. Datele biometrice ale dispozitivului, push-to-approve și Authenticate OTP sunt acum disponibile în plus față de token-urile software gestionate de Managerul de autentificare.

Management simplificat
Munca hibridă a schimbat așteptările utilizatorilor finali. Pentru a crește productivitatea, este nevoie de mai mult acces fără întreruperi și simplitate. Administratorii IT trebuie să îndeplinească așteptările utilizatorilor, iar gestionarea mai multor autentificatori creează o complexitate nedorită. Autentificarea consecventă și fără întreruperi a utilizatorilor și dispozitivelor din afara perimetrului rețelei este o prioritate de vârf și nu este o sarcină simplă. SecurID Authenticator 5.0 pentru macOS oferă metode de autentificare flexibile unificate într-o singură aplicație, simplificând gestionarea autentificatoarelor și permițând administratorului IT să obțină un control pe măsură ce vizibilitatea lor crește.

Suport constant
SecurID este pregătit pentru viitor și îl anticipează. Inovația acceptă implicit noile Mac-uri bazate pe ARM, iar compania se angajează să sprijine dispozitivele clienților. Extinderea suportului pentru Mac-uri bazate pe Intel și M1 cu cele mai utilizate versiuni de sistem de operare permite utilizatorilor să profite de cele mai recente inovații, fără limitare.

Soluțiile de securitate IT, risc si conformitate  RSA, Divizia de Securitate a EMC, sunt distribuite în România de compania SolvIT Networks, ajutand la reusita celor mai importante organizatii din lume prin rezolvarea celor mai complexe si mai sensibile provocari privind securitatea.