Adoptarea Solutiilor de Virtualizare a Serviciilor de la CA Technologies a Crescut cu 50% la Nivel Mondial

CA Technologies, reprezentata in Romania de partenerul sau strategic, SolvIT Networks, a anuntat ca adoptarea software-ului sau, CA LISA® Service Virtualization, a cunoscut o crestere de 24 de clienti, reprezentand o marire a vanzarilor de 50 % in primul trimestru al anului fiscal 2013. Compania a semnat o serie de contracte cu clienti din America de Nord, America Latina, EMEA, Asia si pietele ANZ.

Dana W. Edwards, CTO, Union Bank a declarat: “Beneficiile CA LISA se pot observa imediat. Optimizarea ciclului de viata este o prioritate pentru noi, iar functionalitatile de Virtualizare a Serviciilor oferite de CA LISA au un impact pozitiv. Prin intermediul acestui software putem realiza o dezvoltare rapida si o imbunatatire a calitatatii produselor pe care le livram clientilor nostri. Identificarea zonelor care pot fi imbunatatite, cat mai devreme in cadrul ciclului de viata, rezulta intr-o reducere a riscurilor.”

Adoptarea vasta a produsului CA LISA este alimentata de presiunea care se pune pe brand-urile globale, de a livra aplicatii si servicii mai rapid ca niciodata. S-a demonstrat ca CA LISA scurteaza termenele de livrare a software-ului cu 25-50 %, in acelasi timp imbunatind calitatea si scazand costurile de infrastructura.

“Folosim CA LISA de peste un an si am constatat imbunatatiri considerabile in ceea ce priveste calitatea si viteza de lansare a versiunilor noastre de software, in special cand aceste aplicatii trebuie sa interactioneze cu sistemele noastre complexe.”, a spus Benson, CIO, DirecTV. “Utilizarea acestui produs a fost o experienta minunata pentru DirecTV, oferindu-ne posibilitatea de a realiza dezvoltarea completa si testarea completa a aplicatiilor, intr-un timp mult mai scurt, lucru care a dus la o scurtare considerabila a timpului de livare. Lucruri a caror finalizare ar fi durat inainte o luna sau doua, pot fi acum finalizate intr-o zi sau chiar o ora. Drept urmare, putem sa ne adaptam rapid si eficient nevoilor de business in continua schimbare.”

“Metodele traditionale de dezvoltare a software-ului precum si perioadele de 12-18 luni intre lansarile de versiuni vor fi in curand depasite, deoarece clientii din ziua de azi asteapta ca IT-ul sa livreze aplicatii si servicii ireprosabile cu agilitate mai mare.”, a declarat Shridhar Mittal, manager general, Service Virtualization, CA Technologies. “Liderii IT care inteleg procesul complex de realizare a aplicatiilor pentru mediile compozite, incluzand Cloud, SaaS, mobile si Big Data, recunosc aceasta provocare. Astfel de clienti apeleaza la CA LISA pentru a creste viteza ciclului de dezvoltare a software-ului, de la design si dezvoltare, la integrare, testarea performantelor si productie.”

CA LISA livreaza aceste beneficii prin virtualizarea serviciilor – captand si simuland caracteristicile comportamentului, datelor si performantei dependintelor sistemului – astfel incat echipele de dezvoltare si testare a software-lui sa nu aiba nevoie de acces la medii de productie costisitoare si restrictive pentru a-si face treaba eficient.

“Pentru a tine pasul cu cerintele de business si cele ale clientilor, virtualizarea serviciilor se evidentiaza ca fiind o solutie inovativa, valoroasa si foarte puternica, pentru ciclul de viata modern al aplicatiilor. Cercetarile voke demonstreaza ca randamentul investitiilor (ROI) in virtualizarea serviciilor este rapid si clar. Acest randament arata o imbunatire majora a timpului de livrare pe piata a produsului, reducerea defectelor care ajung in stadiu de productie si cresterea acoperirii testelor. Virtualizarea serviciilor ajuta la livrarea unor rezultate de afaceri predictibile, efective si eficiente.”, a declarat Theresa Lanowitz, fondator, voke.

Posted in: